Våtrumsrenovering

Våtrumsrenovering

När du behöver renovera i våtrumsutrymmen som exempelvis i ett kök, badrum eller en tvättstuga är du välkommen att kontakta oss golvläggare i Smedjebacken. Vi är experter på våtrumsrenovering och kan tillhandahålla hantverkare som är certifierade för våtrumsarbeten. När du ska utföra en våtrumsrenovering är det viktigt att den hantverkare som utför arbetet har den kunskap som krävs och använder korrekt material. Annars finns en risk att det senare uppstår fuktskador som kan bli mycket kostsamma att åtgärda men som också ställer till med en hel del olägenheter för de som vistas i bostaden.


Vi kan åta oss allt arbete i samband med en våtrumsrenovering. Vid en totalrenovering så rensar vi väggar från plastmattor eller kakel, river upp golvet och plockar bort alla vitvaror. Därefter putsar vi väggarna och lägger betong på golv så att det skapas ett bra underlag för våtutrymmets nya ytskikt. Sedan så lägger vi på tätskikt på väggar och golv som förhindrar att vatten och fukt tränger in i väggar. Du kan sedan själv välja om du vill klä väggarna och golv med plastmattor eller med kakel och klinkers. Vi använder endast material som är godkänt för våtrumsrenoveringar så att risken för att fuktskador ska uppstå är näst intill obefintlig.


Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din våtrumsrenovering.


Intresserad av nytt golv? Boka kostnadsfritt hembesök tillsammans med oss!

Behöver ni rådgivning inför ert kommande golvbyte? Vi har hjälpt hundratals privatpersoner i Dalarna med golvläggning och mattläggning. Skriv in till oss för snabbast återkoppling.