Kontakta oss golvläggare i Smedjebacken!

Kontakta oss golvläggare i Smedjebacken!

Vi är specialister inom golvläggning och finns i Smedjebacken, Ludvika och stor del av Dalarnas län.

Välkommen till vårt golvföretag i Smedjebacken, vi är specialister inom mattläggning, platssättning och våtrumsrenovering. Vi är dessutom kompetenta, erfarna och certifierade inom våtrumsutrymmen. Önskar du kan vi kan utföra en fullständig totalentreprenad av ditt badrum och allt mellan mattläggning eller plattsättning.

Dalarnas Golv & Kakel  är ett populärt golvföretag i Smedjebacken med seriösa golvläggare. Som företag är vi noggranna och punktliga då vi alltid utlovar hög kvalité på våra tjänster till företag och privatpersoner.

Går du i tankarna om att slipa ditt nuvarande golv eller har du planer på ett helt nytt? Vi har gedigen kunskap om olika kvalitativa material och kan skräddarsy efter er miljö.

Kontakta oss kunniga golvläggare för rätt support inför ditt golvprojekt!

Intresserad av nytt golv? Boka kostnadsfritt hembesök med oss!

Behöver ni rådgivning inför ert kommande golvbyte? Vi har hjälpt hundratals privatpersoner i Dalarna med golvläggning och mattläggning. Skriv in till oss för snabbast återkoppling. 

Läs gärna vad våra kära kunder tycker om oss!

För oss är kundnöjdheten A och O, och vi jobbar hårt med att alltid leva upp till kundens förväntan. Vill du veta mer vad vi kan erbjuda just dig? Tveka in på att kontakta oss så berättar vi mer! 
J
Trevligt bemötande.
Jimmy Vestman
N
💯💯👍🏼
Naser Said
H
Duktiga!
Håkan Strandberg