Plattsättning

Plattsättning

Våra Golvläggare i Smedjebacken utför plattsättning åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi utför bland annat arbeten i våtrumsutrymmen som kök, tvättstugor, badrum, kontorsmiljöer, butikslokaler eller i produktionslokaler. Vi åtar oss också hela entreprenader som exempelvis då en bostadsrättsförening ska utföra ett stambyte. Våra hantverkare är certifierade för arbete i våtrum och har också en stor kunskap och en gedigen erfarenhet av plattsättning i alla möjliga typer av miljöer. Våra golvläggare i Smedjebacken använder sig enbart av godkänt material av högsta kvalité och vi lämnar alltid garantier för våra arbeten så att du som kund kan känna dig trygg med vårt arbete.


När du som privatperson vill sätta kakel eller klinker i våtutrymmen eller lägga klinkers i andra rum är du välkommen att kontakta oss för att erhålla mer information om hur vi kan hjälpa dig. Vi är experter på plattsättning och kan utföra alla typer av plattsättning, såväl inomhus som utomhus. Som privatperson har du också rätt att använda dig av ROT-avdraget vilket ger dig 30 % av våra arbetskostnader tillbaka. Kontakta oss golvläggare Smedjebacken för boka ett kostnadsfritt möte där vi kan lämna information och tips kring ditt projekt. Vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser för plattsättning i Smedjebacken med omnejd.


Intresserad av nytt golv? Boka kostnadsfritt hembesök med oss!

Behöver ni rådgivning inför ert kommande golvbyte? Vi har hjälpt hundratals privatpersoner i Dalarna med golvläggning och mattläggning. Skriv in till oss för snabbast återkoppling.