Golv & Mattläggning

Golv & Mattläggning

När du behöver hjälp med Golv och Mattläggning i Smedjebacken kan du kontakta oss golvläggare i Smedjebacken som har en lång erfarenhet inom branschen. Vi utför Golv & Mattläggning åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner och kan också åta oss hela entreprenader i samband med en badrumsrenovering eller stambyte i en bostadsrättsförening. Vi golvläggare är specialister inom golv & mattläggning och har en stor kunskap inom flera olika golvmaterial som bland annat linoleum, plast, parkett, trägolv, heltäckningsmatta och klinkers. Vi har också certifierade golvläggare som utför mattläggning eller plattsättning i våtrumsutrymmen. Vi kan även hjälpa dig med golvslipning eller renovering av dina befintliga golv.


När vi utför golv & mattläggning använder vi enbart hållbart material av högsta kvalité som tillverkats av miljömedvetna företag så att vårt arbete påverkar miljön minimalt. Du är välkommen att ta kontakt med oss för att boka in ett möte, helt kostnadsfritt, där vi kan lämna information och råd kring golvläggning. Därefter får du en offert på arbetet där vi kan erbjuda dig konkurrenskraftiga priser för din golvläggning. Vi uppfyller också alla krav för ROT-avdraget vilket betyder att du som privatperson kan göra ett skatteavdrag på 30 % av de kostnader du har för vårt arbete.


Fler tjänster vi utför

Intresserad av nytt golv? Boka kostnadsfritt hembesök tillsammans med oss!

Behöver ni rådgivning inför ert kommande golvbyte? Vi har hjälpt hundratals privatpersoner i Dalarna med golvläggning och mattläggning. Skriv in till oss för snabbast återkoppling.